Martin Beuker opvolger van Dick Hessling als voorzitter Zoldertejater

Dick draagt de hamer over aan Martin
Dick draagt de hamer over aan Martin
Foto: Zoldertejater

Donderdag is Martin Beuker officieel benoemd tot nieuwe voorzitter van toneelvereniging Zoldertejater. Hij volgt daarmee de 71-jarige Dick Hessling op die de voorzittershamer vele jaren ter hand nam.

Jubileumvoorstelling

Dick had eerder dit jaar al aangegeven na de speciale jubileumvoorstelling de voorzittershamer over te willen dragen. In 1997 kwam hij bij de vereniging doordat Carla Bode hem hiervoor had gevraagd. Naast voorzitter is Dick ook speler. Tegenwoordig vooral nog in de jeugdproducties.

Knoop wordt voorzitter

Ook de nieuwe voorzitter, Martin Beuker, is geen onbekende op het toneel. In de laatste jubileumvoorstelling speelde hij nog de rol van Knoop. Dat Martin over onbekend talent beschikt bleek wel toen hij tijdens die bewuste jubileumproductie met verve een lied ten gehore bracht. Wij wensen Marin veel succes maar vooral veel plezier toe in zijn nieuwe rol als voorzitter.

Over het Zoldertejater

Het Zoldertejater is een toneelvereniging die dit jaar haar 70-jarige jubileum viert. Eerder dit jaar werd het Zoldertejater winnaar van de titel ‘Vereniging van het Jaar’ binnen de gemeente Oosterhout én de provincie Noord-Brabant op basis van het meeste aantal stemmen en de hoogste gemiddelde waardering. Kortom, een bloeiende vereniging!

Oosterhout Nieuws: trotse sponsor van het Zoldertejater

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen stad met onze gratis nieuwsbrief. KLIK HIER en geef je op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen