Worshop quilten: van oude kleding tot een blijvende herinnering

Foto: Inloophuis Poppy's

Kleding van een overleden dierbare blijft soms nog jarenlang in de kast liggen. Misschien weet je niet goed wat je ermee zult doen. Bij Inloophuis Poppy’s wordt daarom op 25 juni tussen 19.30 en 21.30 uur een workshop quilten gegeven door Hanneke Michielsen-Schook. Zo kun je van oude kleding een blijvende herinnering maken.

Workshop quilten

Bij de workshop ‘Van stof tot… Een blijvende herinnering’ kun je van alle stofjes een blijvende herinnering maken. Voor jezelf, of misschien (ook) voor een ander die het nodig heeft. Met de kleding van jouw dierbare ga je aan de slag. Met zorg en kennis helpt ervaren quiltster Hanneke Michielsen-Schook je om er een mooi aandenken van te maken. Je knipt de kleding zelf met aandacht in kleine lapjes en maakt er iets nieuws van. Een kussen, een hart, een pop of nog iets anders: alles kan, niets moet. Kennis van quilten hoef je niet te hebben: je leert het bij Poppy’s.

Meer informatie

Deelname is gratis, maar je dient je wel vooraf aan te melden via de link onderaan dit artikel. Je vindt Inloophuis Poppy’s aan de Mathildastraat 31.

  • KLIK HIER om je aan te melden voor deze bijzondere workshop
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen