Zaterdag openen de poorten van het Catharinadal tijdens de Open Dag

De zusters van Catharinadal
De zusters van Catharinadal
Foto: sintcatharinadal.nl

Op zaterdag 23 juni 2018 om 10.30 uur gaan de poorten van het St Catharinadal open. Je bent dan van harte welkom op het domein om de wijngaard, de moestuin, de bijentuin en de fruittuin te bezoeken. De entree is 5 euro per persoon (incl 4 consumptiebonnen).

Rondleidingen

In het Slotje “De Blauwe Camer” zijn er tijdens de open dag rondleidingen en in de kerk ben je van harte uitgenodigd om een inspiratiemoment van het Leer- en Inspiratiehuis bij te wonen. De Oosterhoutse Nachtegalen en Stella Vocalis geven concerten in de Ark. Verder zijn er diverse stands en is er een pannenkoekenkraam. Uiteraard ben je ook welkom in de Kloosterwinkel en het Wijnhuis “De Blauwe Camer”. Het Wijnhuis presenteert deze dag een speciaal menu. Maar bovenal kun je de eerste wijn proeven die hier op het domein van de zusters geproduceerd is. Kortom; redenen genoeg om Sint-Catharinadal te bezoeken!

Meer informatie

Zaterdag 23 juni tussen 10:30 uur tot 16:00 uur. Entree is 5 euro per persoon (incl. 4 consumptiebonnen), kinderen t/m 15 jaar gratis. Je dient je wel vooraf aan te melden via de link onderaan dit artikel. Je vindt het St. Catharinadal aan de Kloosterdreef 3 en je kunt je wagen het beste parkeren op het parkeerterrein naast de Paulusabdij aan de Hoogstraat / hoek Eikenlaan.

  • KLIK HIER om jezelf aan te melden voor de Open Dag

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen stad met onze gratis nieuwsbrief. KLIK HIER en geef je op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen