Autobedrijven Van Dorst gaan verder onder de naam Louwman

Toyotadealer aan de Elschot
Toyotadealer aan de Elschot
Foto: vandorst.nl

Vanaf 1 juli is de bekende naam van Toyotadealer Van Dorst aan de Elschot en Suzukidealer en Mazda service Van Dorst aan de Havenweg vervangen door de naam Louwman. De naamswijziging was een laatste stap in de overname van Van Dorst Automotive door Louwman. Hiermee gaan alle bedrijven van Van Dorst over naar de naam Louwman en niet enkel de Oosterhoutse vestigingen.

Eén naam

Onder één naam zullen alle Japanse merken, de Toyota-, Lexus-, Suzuki-, Mazda- en Mitsubishi- bedrijven van Louwman Dealer Group, één gezamenlijke toekomst in gaan. Met de naam Louwman wil het bedrijf verder bouwen aan de ambitie om een sterke landelijke speler te zijn op het gebied van verkoop van nieuwe auto’s. Maar bovenal de verkoop van gebruikte auto’s en de diverse service activiteiten. Door de samenwerking van de Louwman-vestigingen binnen de Louwman Dealer Group die er is met Blauwendaal (dealer van Peugeot) en Rüttchen Automotive (dealer van Mercedes-Benz en Smart) kan op onderscheidende wijze maximaal gebruik worden gemaakt van de schaalvoordelen, de kennis, kunde en de inzet van de gehele organisatie. Op deze wijze kan er een optimaal resultaat worden neergezet voor het bedrijf, maar met name voor het grote aantal trouwe en uiteraard ook nieuwe klanten.

Louwman: een sterk merk

Met bijna 100 jaar ervaring is Louwman een begrip in de Nederlandse autosector. Naast een breed aanbod, willen we onze klanten de meest complete en persoonlijke service bieden. Dat is niet zomaar een belofte, ons doel is om ‘de meest aanbevolen dealergroep van Nederland’ te zijn. Bij alle dealerbedrijven van Louwman Dealer Group kan dan ook gerekend worden op een gastvrij onthaal, aangename proefritten en verregaande service.

‘We blijven elkaar zien’

Bekend voorman van de Van Dorst Automotive is sinds jaar en dag oud-eigenaar Jac van Dorst, die na de overname in 2015 altijd onverminderd actief is gebleven binnen het bedrijf. Met zijn bekende passie voor de merken en zijn betrokkenheid bij de medewerkers en klanten, heeft Jac in de afgelopen jaren nog heel veel voor het bedrijf en de integratie met de Louwman Dealer Group betekend. In oktober behaalt hij de bijzondere mijlpaal van 50 jaar ‘bij de zaak’. Dit, in combinatie met het bereiken van de respectabele leeftijd van 70 jaar in december, luiden het gepaste moment in om een stapje terug doen en het stokje definitief én met veel vertrouwen overdragen aan de familie Louwman. Uiteraard zal Louwman tegen die tijd op gepaste wijze stilstaan bij zijn afscheid. ‘Dat ik een stapje terug doe, betekent overigens niet dat u me nooit meer zult zien. Ik zal ook na mijn afscheid nog af en toe aanwezig zijn om u en andere klanten van dienst te zijn.’ Aldus Jac van Dorst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen