Paskaemer wint Publieksprijs Dutch Retail Experience Awards

Foto: Paskaemer (via Facebook)

Afgelopen maandag zijn in de Westergasfabriek in Amsterdam de Dutch Retail Experience Awards uitgereikt.  Kledingwinkel De Paskaemer aan de Kerkstraat was genomineerd voor de Most Innovative Start Up Award en nam uiteindelijk de Publiekprijs mee terug naar Oosterhout.

Klantvriendelijkheid

De Most Innovative Start Up Award publieksprijs werd aan De Paskaemer toegekend vanwege hun enorme klantvriendelijkheid. Ze ontvingen van het publiek een gemiddelde score van maar liefst 9,4.  Uit het juryrapport: “De Paskaemer is kledingzaak waar menig ondernemer nog van kan leren. Ondanks het feit dat de winkel pas een jaar bestaat, weten Bas en Judith van aanpakken.” 

Winkel van de toekomst

Er is momenteel van alles gaande in de retailbranche. Offline – echte – winkels hebben het in deze tijd nog altijd moeilijk. De winkel van de toekomst gaat er anders uitzien. Alles draait om een nieuwe manier van winkelen en het creëren van een authentieke beleving.

 

De Awards

De Dutch Retail Experience Awards is een landelijke retailprijs voor de modezaken die hun winkelbeleving neerzetten op basis van de pijlers authenticiteit en duurzaamheid. Deze Award is in 2012 in het leven geroepen om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Waarmee we de retailers inspiratie en goede voorbeelden geven van winkels die duurzaamheid in hun beleid verweven hebben. De Awards bestaan uit een juryprijs en een publieksprijs die op basis van een open stemformulier verworven worden.

 

Reacties

article
34132
Afgelopen maandag zijn in de Westergasfabriek in Amsterdam de Dutch Retail Experience Awards uitgereikt.  Kledingwinkel De
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180711/paskaemer-wint-publieksprijs-dutch-retail-experience-awards/
2018-07-11T06:47:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/07/11064654/Paskaemer.jpg
Nieuws