Speur vanmiddag gratis naar Oernar BOMBAST tijdens de Zomerkaravaan

Foto: BOMBAST (via Facebook)

De Zomerkaravaan is in volle gang! Gisteren kon je je onder andere uitleven met een clinic Korfbal van de Voltreffers op het tijdelijke Stadstrand op de Markt. Vandaag kun je gratis speuren naar Oernar BOMBAST!

Wie is BOMBAST?

BOMBAST, de vrolijke, gezellige en rebelse nar die ooit in Oosterhout leefde, is door een vloek onder de stad verdwenen. Sindsdien is BOMBASTs aanwezigheid hier altijd voelbaar, merkbaar en zichtbaar, in al het moois en goeds dat in Oosterhout gebeurt. Maar of er ooit iemand tastbaar bewijs zal vinden? Misschien ben jij dat wel…

Gezellige Speurtocht

De gezellige speurtocht over het leven van BOMBAST voert je langs de mooiste plekjes van de stad en aan de hand van DOE- en DENK-opdrachten puzzel je jezelf een weg naar het einde. Ben je klaar met speuren, dan weet je alles over deze mysterieuze nar en wat er van hem geworden is.

Vandaag gratis tijdens de Zomerkaravaan

Normaal gesproken kun je de BOMBAST Speurtocht bij VVV Oosterhout in Theater de Bussel aan de Torenstraat kopen voor € 4,95. Maar vandaag kun je gratis speuren naar onze Oernar. Er wordt gestart om 13.30 en om 15.30 uur bij Theek5. Je moet je alleen vooraf even aanmelden via [email protected] Veel plezier!

Reacties

article
34144
De Zomerkaravaan is in volle gang! Gisteren kon je je onder andere uitleven met een
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180711/speur-vanmiddag-gratis-naar-oernar-bombast-tijdens-zomerkaravaan/
2018-07-11T07:21:54+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/07/11071215/Bombast-speurtocht.jpg
Nieuws