Wethouder Van der Helm opent nieuwe Finenzo in Forvm Financieel Centrum

Op vrijdag de dertiende heeft wethouder Robin van der Helm het nieuwe kantoor van Finenzo officieel geopend. Finenzo Oosterhout is verhuisd van de vertrouwde locatie aan de Sint Antoniusstraat naar de begane grond van het Forvm Financieel Centrum aan het Bouwlingplein. 

Opmerkelijke datum

Op vrijdag 13 juli vond de officiële opening van het kantoor plaats. Die datum is een opmerkelijke, maar bewuste keuze, zo vertelt Aukje Dudok, teamleider van Finenzo Oosterhout. ‘De oprichter van Finenzo Oosterhout, Miriam Panis-Majoie, opende haar kantoor in 1989 ook op vrijdag de dertiende. Zie het als een eerbetoon aan haar; het brengt ons kantoor geluk.”

Symbolisch doorknippen lint

Na een welkomstwoord door Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers en een korte terugblik op de geschiedenis van Finenzo door medeoprichter Leon Panis verrichte Robin van der Helm, wethouder Economische Zaken van de gemeente Oosterhout, de officiële openingshandeling. Samen met Kathlijn Panis, hypotheekadviseur bij Finenzo en dochter van Miriam en Leon Panis, en haar dochtertje knipte hij symbolisch een lint door, waarna alle gasten het nieuwe kantoor konden bekijken.

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen stad met onze gratis nieuwsbrief. KLIK HIER en geef je op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen