Jeugdhofkapel zoekt nieuw muzikaal talent voor versterking

Jeugdhofkapel de Smulnarren
Jeugdhofkapel de Smulnarren
Foto: Jeff Maanders (Doedezedan.nl)

Carnaval lijkt nog heel ver weg. Maar vlak na de vakanties beginnen de carnavalsbandjes alweer met het instuderen van nieuwe muziek. Zo ook Jeugdhofkapel de Smulnarren. En zij zoeken nieuw muzikaal talent om klaar te stomen voor de 11de van de 11de!

Klaarstomen voor 11/11

Vind jij het leuk vinden om in de toekomst met de Jeugdhofkapel mee te spelen? Ga dan zeker een keertje kijken. En als je al kunt spelen, speel dan een repetitie mee! Jeugdhofkapel de Smulnarren is energieke band met een uitgebreid repertoire van de Blues Brothers tot The Beatles. Met feestmuziek, soul, jazz, brass en popmuziek geven we overal in Brabant geweldige optredens! Maar niet alleen met carnaval speelt de Jeugdhofkapel. Buiten carnaval hebben ze namelijk ook verschillende optredens, verspreid over het hele jaar.

Iets voor jou?

Is meespelen bij de Jeugdhofkapel iets voor jou en ben je tussen de 12 en 18 jaar? Mail dan naar [email protected] voor meer informatie. Op dit moment zoekt de Jeugdhofkapel 3 trompettisten, waarvan 1 die al goed kan spelen en zo snel mogelijk mee kan doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen