Nieuwe website voor Oosterhoutse kantoorvakhandel TotalPrint

Foto: CC0 Pixabay / bewerking: Oosterhout Nieuws

Sinds de overname van ArtGraphic enkele jaren terug levert TotalPrint ook diverse kantoorartikelen, waaronder printerbenodigdheden, schrijfwaren en computer supplies. Vandaag lanceert TotalPrint een nieuwe website voor haar kantoorvakhandel op www.TotalKantoor.nl.

Ruim 22.000 artikelen!

TotalKantoor.nl is 100% onderdeel van Total Print BV. Als lid van de inkoopcombinatie Quantore Heeft TotalKantoor.nl de beschikking over heel uitgebreide magazijnen en voorraden van ruim 22000 artikelen, die de volgende dag al leverbaar zijn. De uitgebreide website heeft heel veel slimme functies, die beheer en bestelgemak ten goede komen.

Voor bedrijf en particulier

Total Print BV is een oer-Oosterhouts bedrijf, in 2001 opgericht en in die tijd uitgegroeid tot een van de grotere grafische bedrijven in Oosterhout en omstreken. Een stabiel en jong team van professionals hebben in de afgelopen 17 jaar de vele veranderingen in de grafische industrie vorm gegeven. Al sinds de overname van Art Graphic een aantal jaren terug levert drukkerij en copyshop Total Print vanuit hun locatie aan de Catharinastraat 34a ook kantoorartikelen. Voornamelijk aan bedrijven, organisaties en verenigingen, maar ook steeds meer particulieren weten de weg naar TotalPrint te vinden.

Openingsactie

Speciaal voor de eerste klanten die in augustus een bestelling plaatsen via de website TotalKantoor.nl is er een superleuke en lekkere actie: Bij bestelling vanaf 50 euro ontvang je gratis 6 repen van Tony Chocolonely (zolang de voorraad strekt).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen