Afvalrace: schrijf je in en zet jezelf op nummer 1!

Foto: Rosanne Post

Op maandag 8 oktober 2018 starten we weer met de Afvalrace Oosterhout. Afvalracers maken de stap naar een nieuw leven. Gun jezelf een beter, maar vooral fitter en energieker leven en ze jezelf op nummer 1. Kortom, geef je nu op!

Rosanne begon met ruim 100 kilo

Vorig jaar schreef Rosanna zich in voor de Afvalrace. Zij viel vele kilo’s af en voelt zich fitter dan ooit! “Mijn naam is Rosanne en ik ben 27 jaar jong. Vorig jaar augustus heb ik me ingeschreven voor ‘de Afvalrace’; nooit gedacht dat het mij zoveel zou brengen! Op mijn toppen woog ik 105 kilo. Ik dacht zelf dat ik me ‘prima’ voelde?? Ik was meestal 1x per week in de sportschool te vinden, ging veel uit eten en had geen rem. Dat maakte mij van binnen diep ongelukkig.”

Stop met stoppen

“Vanaf oktober ben ik volop aan de slag gegaan tijdens de Afvalrace.  Trainingen waarbij ik mijn grenzen moest verleggen en de coachgesprekken waarbij ik moest graven naar de kern. Geen excuses, stoppen met stoppen, kiezen voor mezelf! Momenteel weeg ik 70 kilo en voel me fitter dan ooit! Ik had nooit durven dromen dat ik zo ver zou komen. Ik ben mijn eigen bedrijfje gestart en maak keuzes voor mezelf, niet meer voor anderen.”

Ook jij mag jezelf op nummer 1 zetten!

Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je dan nu in voor De Afvalrace Oosterhout en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma vanaf oktober 2018 volledig gratis mogen volgen. Uit alle aanmeldingen wordt een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. Mocht je niet gekozen worden dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace.

Reacties

article
34959
Op maandag 8 oktober 2018 starten we weer met de Afvalrace Oosterhout. Afvalracers maken de
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180810/schrijf-in-afvalrace-zet-jezelf-op-nummer-1/
2018-08-10T06:05:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/08/10064244/Rosanne-Post.jpg
Afvalrace, Nieuws