Kijkje in de keuken tijdens Open Huis van Ons Lijf op Zuiderhout

Foto: Ons Lijf - Zorgen voor Morgen

Op zaterdag 25 augustus zet Ons Lijf haar deuren wagenwijd open tijden het Open Huis. Er zijn tal van activiteiten in het gezondheidscentrum op winkelcentrum Zuiderhout. De koffie, thee en limonade staan klaar!

Rollatorcheck

Tijdens het Open Huis kun je gratis je rollator laten controleren. Wanneer dat nodig is wordt deze gratis opnieuw ingesteld en simpele reparaties worden gratis uitgevoerd. Tevens krijg je speciale adviezen over hoe je je rollator het beste kunt gebruiken.

Fitheidscan

Hoe fit ben je? Je weet het na de gratis fitheidscan die je tijdens het Open Huis kunt laten uitvoeren door een van de fysiotherapeuten. Je krijgt direct de uitslag en advies over de mogelijkheden ter verbetering van je fitheid. Ook aan de kinderen is gedacht, want zij kunnen zich lekker uitleven in de kinderfysiotherapieruimte.

‘Ons Lijf – Zorgen voor Morgen’

Je kunt bij Ons Lijf alles vinden voor een gezond en leefbaar bestaan. Denk hierbij aan advies, gratis lenen, huren of kopen van zorghulpmiddelen. Maar ook actieve gezondheidsondersteuning in de vorm van diëtiek, diverse soorten (kinder)fysiotherapie, massages en trainingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen