Op weg naar Eastwoodstock: Kaal Kabaal

vlnr: Jeroen, Gino en Hans-Willem
vlnr: Jeroen, Gino en Hans-Willem
Foto: Petra Schipperen-Klerks

Op 23 september staat het grasveld bij voormalig zwembad De Blikken weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse gratis festival Eastwoodstock. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan Kaal Kabaal.

Kaal Kabaal

Kaal Kabaal is er voor de meest uiteenlopende evenementen! Misschien heb je deze gezellige liveband al wel in een Oosterhouts café gezien tijdens de kermis. Dan weet je dat de drie muzikanten met de nodige ervaring hun muziek recht uit het hart spelen. Hans-Willem (Gitaar, Zang), Jeroen (Accordeon, Zang) en Gino (Drums, Zang) zijn en waren actief in o.a. CANVAS! Rockin’ Hoempa, Alle 13 Jaanke, Ziggy Smack en WC Experience. Roept U maar….Pop, Nederlandstalig, Rock, Smartlappen, Disco….het maakt hen niets uit…maarrrr….ze spelen de liedjes wel op hun eigen manier! Bijzondere combinatie: Muziek Met Haar Op De Tanden…!

Meer informatie

Kaal Kabaal staat op zondag 23 september van 12.30 tot 13.20 uur op Eastwoodstock. Je vindt dit festival op het grasveld bij voormalig zwembad De Blikken aan het Paterserf. De entree is traditioneel gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen