Elsa, Anna en Olaf van Frozen te gast op Winkelcentrum Zuiderhout

Foto: Winkelcentrum Zuiderhout

Vandaag is het tussen 11.00 en 15.00 Frozendag op Winkelcentrum Zuiderhout. Je kunt je favoriete helden dan in levende lijve ontmoeten en met de op de foto gaan. En er is vandaag nog veel meer te doen op Winkelcentrum Zuiderhout!

Frozendag

Tijdens de Frozendag kun je jouw Disneyhelden Anna & Elsa ontmoeten en met ze op de foto gaan. Maar je kunt ook springen op het Frozen springkussen, kleuren in de speciale Frozen kleurcorner of je laten schminken in de flitter- en tattoostand. Of wat dacht je van een Frozen-blauwe suikerspin? Het wordt vandaag een fantastische Frozendag op Winkelcentrum Zuiderhout!

50 jaar Rob van Seters

Naast het Frozenfeest is er nog meer te doen op het Winkelcentrum. Zo is het vandaag precies 50 jaar geleden dat Rob van Seters met zijn vrouw Ria de fietsenwinkel op het plein begon. Na zijn overlijden nam Ron van der Zanden de zaak over en dat is inmiddels ook al bijna 15 jaar geleden. Alle reden dus voor een feestje vandaag!. Ron, Gerda, Jimmy en Robbert nodigen je dan ook van harte uit voor een hapje en een drankje onder het genot van live muziek tussen13.30 en 17.00 uur.

Open Huis bij Ons Lijf

Ook Gezondheidscentrum Ons Lijf zet vandaag haar deuren wagenwijd open tijden het Open Huis. Er zijn tal van activiteiten waaronder een gratis rollatorcheck. Wanneer dat nodig is wordt deze gratis opnieuw ingesteld en simpele reparaties worden gratis uitgevoerd. En hoe fit ben je? Je weet het na de gratis fitheidscan die je tijdens het Open Huis kunt laten uitvoeren door een van de fysiotherapeuten. Je krijgt direct de uitslag en advies over de mogelijkheden ter verbetering van je fitheid. Ook aan de kinderen is gedacht, want zij kunnen zich lekker uitleven in de kinderfysiotherapieruimte.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen