Bliemer Arashi Sport viert zilveren jubileum met reünie voor (oud)leden

Foto: Bliemer Arashi Sport

In november bestaat Bliemer Arashi Sport exact 25 jaar. Op zondag 23 september wordt er een reünie georganiseerd in Café de Pub in Oosterhout voor alle (oud-)budoka’s/ouders/vrijwilligers en anderen die Arashi afgelopen 25 jaar een warm hart hebben toegedragen.

Hoe het begon…

In november 1993 nam judomeester Rinus Bliemer de judogroep van Anton Linskens over bij Heijl sportcentrum. Het was een groep van 10 kinderen die voornamelijk in Oosterhout West woonde (omgeving Koningsdijk/Wilhelminalaan/Kanaaleiland). In januari 1994 werd meteen gestart met seniorenjudo en jujutsu. De judoclub kreeg meteen de naam Budokwai Arashi, wat vertaald zoveel wil zeggen als ‘budoschool storm’.

Uitbreiding

Bij Heijl sportcentrum is Arashi al meer dan 10 jaar niet meer thuis. In sportzaal De Markkant in Vrachelen werd een nieuwe “Home” gevonden in 2001. Toen werd er ook 3 seizoenen judo en jujutsu les gegeven aan de jeugd van Oosteind op zaterdagmiddag. Na 2006 werd er uitgebreid naar Teteringen en 3 locaties in Breda.

Kom naar de reünie!

Bliemer Arashi Sport, zoals de school inmiddels al jaren heet, heeft inmiddels een mooie geschiedenis achter de rug met vele wedstrijdprestaties, vele opgeleid tot zwarte band en duizenden kinderen die een basis mee kregen voor de rest van hun leven! Zondag 23 september wordt tussen 14.00 en 17.00 uur een reünie georganiseerd bij café De Pub aan de Klappeijstraat 9. Opgeven kan via: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen