Vandaag om 14.00 uur officiële opening Krijnen Hoorvisie aan de Heuvel

Ad Krijnen voor pand aan de Heuvel
Ad Krijnen voor pand aan de Heuvel
Foto: Oosterhout Nieuws

Na maanden van verbouwen is Krijnen Hoorvisie van het bekende adres aan de Bouwlingstraat verhuisd naar het pand waar H19 (en heel vroeger de Rabobank en Boerenleenbank) in heeft gezeten op de Heuvel 23. Vandaag is de officiële opening van het nieuwe pand. Iedereen is vanaf 14.00 uur van harte welkom een kijkje te komen nemen!

Verhuizing

Sinds begin augustus is Krijnen HoorVisie te vinden aan de Heuvel 23A.  Ad Krijnen: “In dit pand zat vroeger de Boerenleenbank, de voorganger van de Rabobank. Daarna heeft H19 het een flinke tijd in gebruik gehad en sinds deze maand hebben wij hier de deuren geopend. Het is een hele vooruitgang. Waar voorheen de ruimte erg beperkt was, is de nieuwe praktijk voorzien van een ruime entree en zijn ook de spreekkamers flink ruimer dan in het oude pand. Daarnaast voldoet ook de testruimte aan de allerlaatste eisen op het gebied van akoestiek en geluidsdichtheid. We hopen er weer jaren mee door te kunnen en nodigen iedereen uit op onze open dag vanaf vanmiddag 14.00 uur!”

Gratis hoortest

Twijfel jij wel eens aan je gehoor? Je kunt altijd voor een gratis gehooronderzoek terecht bij Krijnen HoorVisie aan de Heuvel, ook zonder doorverwijzing van een KNO-arts of het Audiologisch Centrum. Je kunt altijd even binnenlopen, maar wanneer je een afspraak maakt weet je 100% zeker dat er ruim de tijd wordt ingepland voor een kennismaking en een gehooronderzoek. En wanneer bijvoorbeeld je gezondheid het niet toelaat om naar de Heuvel te komen, dan komt Krijnen HoorVisie gewoon naar jou toe! Ook op zaterdag of in de avonduren. Bel voor meer informatie met 0162 – 22 21 88.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen