Laatste kans om je in te schrijven voor de Oosterhoutse Afvalrace

Foto: CC0 Creative Commons / PublicDomainPictures

Op maandag 8 oktober 2018 starten we weer met De Afvalrace Oosterhout. Afvalracers maken de stap naar een nieuw leven. In 180 dagen doen zij er onder leiding van een personal coach alles aan om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Ben jij de strijd tegen de kilo’s ook zo beu? Grijp dan nu je kans en schrijf je in!

Stop met stoppen!

De Afvalrace Oosterhout is er voor wie last heeft van overgewicht en klaar is met het zoeken naar excuses. Voor wie keer op keer tevergeefs een dieet heeft gevolgd wat niet werkt en voor wie wel een sportabonnement heeft maar er niet of te weinig gebruik van maakt. De deelnemers van voorgaande keren hebben topresultaten neergezet met waarvan een aantal met gewichtsverlies van meer dan 30 kilo in 6 maanden. En het zijn niet alleen de kilo’s die voor de ex-kandidaten het verschil maken.

De weg naar succes

Uit alle aanmeldingen worden er 2 Oosterhouters geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. De kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen. Het selecteren van deze kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. De niet geselecteerde kandidaten ontvangen een interessant aanbod om hun doel te bereiken. De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace Oosterhout bij in een wekelijkse blog op Oosterhout Nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen