Sybren Beljaars en Jolanda Slaats winnen goud bij IDF-Fight Toernooi in Duitsland

Foto: Krav Maga Streetdefence-Brabant

Onlangs zijn er 11 leden van Krav Maga Streetdefence-Brabant afgereisd naar Duitsland om drie dagen op Zomerkamp te gaan bij Michael Rüppel, de grondlegger van Krav Maga Streetdefence. Sybren Beljaars en Jolanda Slaats namen beiden goud van het IDF-Fight Toernooi mee terug naar Nederland.

Zelfverdediging

Tijdens dit driedaagse kamp kwam alles aan bod wat betrekking heeft op zelfverdediging. Verdediging tegen stoten, trappen, aanval met een mes, tegen stokken, aanvallen op de grond. Voor vrouwen kwamen ook technieken tegen seksueel misbruik voorbij. Tijdens het IDF-fight toernooi op dag drie werden de deelnemers getest op uithoudingsvermogen en de wil om  door te gaan, gepaard met kracht en tactisch handelen.

Dubbel goud

Sybren Beljaars en Jolanda Slaats van Krav Maga Streetdefence-Brabant namen beiden het goud mee naar Nederland. Zij hebben beide meerdere rondes hard gestreden en hebben alles gegeven. Na deze rondes mochten zij zich de bekroonde winnaars noemen van het toernooi en namen beide een mooie 1e plaats mee naar huis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen