Vandaag gratis Happy Life Festival in Floralia Park

Foto: Happy Life Festival

Vandaag ontstaat tussen 10.00 en 22.00 uur in een het Floraliapark aan de Beneluxweg het nieuwe Happy Life Festival. “In een maatschappij waarin iedereen het druk heeft en vergeet te ontspannen is een behoefte ontstaan om jong en oud te inspireren om het anders aan te pakken. Met een minimale inspanning kun je al veel veranderen”, aldus de organisatie van het festival. Volop lezingen en workshops en de entree is gratis!

Ontdekkingstocht

Het Floraliapark is zodanig ingericht dat een bezoekje aan het festival een waarachtige ontdekkingstocht wordt. De vele hoekjes van het park lenen zich uitstekend voor deze ontdekkingstocht. In elk hoekje kan een coach, trainer of therapeut gevonden worden die klaar staat om op een laagdrempelige manier de bezoeker te inspireren en te motiveren om meer rust en harmonie te vinden.

Volop nieuwe ervaringen opdoen

De reis door het park begint bij het bewustwordingsplein, waar deelnemers te vinden zijn die zich bezighouden met healing, burn-out preventie, beelddenken, maar ook deelnemers die zich met serieuzere zaken bezighouden zoals rouwverwerking en preventief borstonderzoek. Op het ontspanningsplein zijn masseurs te vinden, maar ook voetreflextherapeuten, yoga en mindfulness docenten. Terwijl de kinderen voor een uurtje worden opgevangen en hun eigen ontdekkingstocht maken op het kinderplein, genieten ouders onder het genot van een hapje en een drankje op het eten en drinkenplein van de muziek die er live gespeeld wordt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen