Musicalvereniging Con Brio genomineerd voor Amateur Musical Awards

Foto: Musicalvereniging Con Brio

De Oosterhoutse musicalverereniging Con Brio heeft maar liefst 2 nominaties gekregen op de longlist voor de Amateur Musical Awards. Mike Dijksman staat in de lijst Beste mannelijke bijrol (Lord Farquaad) en daarnaast staat Con Brio op de lijst Beste vormgeving/toneelbeeld voor de musical Shrek. 

Finale in het Luxor

Nu de longlist bekend is gemaakt wordt er binnenkort bekend gemaakt welke 3 tot 5 genomineerden per categorie doorgaan naar de grote finale. Tijdens deze grote finale mogen zij op 10 december optreden in het Luxor Theater in Rotterdam.

Nieuwe productie: The Wiz

Maar je hoeft zo lang niet te wachten om Con Brio in actie te zien! Want op  Op 12, 13 en 14 oktober spelen zij namelijk The Wiz in Theater de Bussel. Met een live orkest en grote cast wordt deze achtste familiemusical weer een feestelijke voorstelling met avon­tuur, zang, dans en humor. In het wonderlijke land van Oz gaat Dorothy op zoek naar de Wiz. Deze tovenaar zou haar kunnen vertellen hoe ze de weg naar huis kan vinden. Onderweg ontmoet Dorothy Vogelverschrikker, BI ik­ke man en Laffe Leeuw. Zou het ze lukken om huis, verstand, hart en moed te vinden? Ga mee op reis en ontdek hun zoektocht naar zichzelf. Kaarten zijn via de onderstaande link verkrijgbaar vanaf 12,50 euro.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen