Woensdag 19 september wordt Gezonde Borstendag in Oosterhout

Foto: Pixabay

De Groene Zuster Maja organiseert op woensdag 19 september De Gezonde Borstendag bij Gezondheidscentrum Oosterhout aan de Keiweg. Je kunt hier alle vragen stellen rondom borsten, gezondheid en het preventieve borstonderzoek met thermografie. Daarnaast is er de lezing ‘Hoe houd ikzelf mijn borsten gezond?’.

Activiteiten

Tijdens de Gezonde Borsten Dag is er tussen 9.30 tot 12.00 uur een gratis inloop. U kunt Groene Zuster Marja alle vragen stellen rondom borsten, gezondheid en het preventieve borstonderzoek met thermografie. Om 14.00 uur geeft De Groene Zuster Maja een lezing “Hoe houd ikzelf mijn borsten gezond?”. De kosten hiervoor zijn € 7,50 inclusief goodiebag met o.a. een droogborstel. Natuurlijk neem je je dochter, moeder, vriendin, collega of buurvrouw mee op deze gezellige en waardevolle middag! Je bent van harte welkom voor beide bijeenkomsten in kamer 5 van het Gezondheidscentrum Oosterhout in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7. Je dient je vooraf wel even aan te melden. Dat kan door een mailtje te sturen aan [email protected] of te bellen met 06-40412314.

De Groene Zuster

De Groene Zuster, de organisatie voor medische thermografie, heeft het initiatief genomen de maand september uit te roepen tot Borstgezondheidsmaand. Gezien het grote aantal gevallen van borstkanker in ons land, is juist preventie en borstgezondheid uiterst belangrijk. De Groene Zuster is een organisatie die bestaat uit 6 gecertificeerde thermografen, allen specialist in borstgezondheid. Zij zorgen dat op 24 locaties in Nederland en België medische thermografie beschikbaar is voor lichaams- en borstonderzoek.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen