Oosterhouter Tijn Trommelen opent theaterseizoen Schelleboom met Gypsy Jazz

Tijn Trommelen
Tijn Trommelen
Foto: De Schelleboom

Theater De Schelleboom opent haar seizoen op 30 september met een heerlijk muzikale middag: Gypsy Jazz met de Oosterhouter Tijn Trommelen. Samen met diverse gastmuzikanten speelt hij een keur aan heerlijke jazzstukken. Aanvang 14.00 uur, entree 13,50 euro.

‘Besmet’ met jazzvirus

Tijn Trommelen heeft de jazzmuziek vanaf zijn geboorte meegekregen. Zijn vader Antoine Trommelen nam hem al van kinds af aan mee naar het beroemde Breda Jazz Festival. Daar is hij ‘besmet’ geraakt met het jazzvirus. Op zijn 9e begon hij met gitaar spelen. Alle jamsessies thuis met zijn vader en zijn zus Tessa Trommelen vormde de basis voor het Three-O-Trommelen waarmee hij inmiddels al vele (internationale) optredens heeft gedaan. Maar er staat 30 september meer op het programma! De meest getalenteerde Gipsy Jazz muzikant die ons land rijk is – Paulus Schäfer – is door zijn zoektocht naar nieuwe geluiden helemaal de 21ste eeuw in getrokken. Tenslotte op de bas: Richard Frijters. Geen onbekende voor Tijn! Dit wordt een middag die zijn weerga niet kent vol jaren 30/40 Swing en Gypsy Jazz. Kortom: een aanrader!

Meer informatie

Zondag 30 september, entree: € 13,50 inclusief koffie vooraf en een pauzedrankje. Aanvang 14.00 uur, de koffie staat klaar vanaf 13.15 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen