Oosterhoutse Nikita Habich begint Plantenasiel voor verwaarloosde kamerplantjes

Foto: Plantenasiel Oosterhout

Afgelopen week is Nikita Habich een heus plantenasiel begonnen in Oosterhout. Ze probeert hiermee kamerplanten van de groene GFT container te redden en ze daarna via Facebook een nieuwe thuis te geven. Je vindt het Plantenasiel Oosterhout aan de Rustenburg 15 in de wijk Strijen.

Passie voor planten

Nikita begon haar Plantenasiel uit een passie voor planten. Of dat nu gaat om kamerplanten die je ooit cadeau hebt gekregen en die eigenlijk niet bij jouw interieur passen, of dat die ene plant die eigenlijk te groot geworden is voor jouw kamer. Het maakt voor Nikita allemaal niets uit. In het Plantenasiel worden alle adoptieplantjes liefdevol verzorgd en opgelapt.

Op zoek naar nieuw tehuis

Zodra de adoptieplantjes er weer ‘toonbaar’ uitzien wordt er gezocht naar een nieuw tehuis. Dat zal via voornamelijk via de Facebookpagina van het Plantenasiel gaan gebeuren. Kijk daar dus regelmatig op als je nog een nieuwe kamerplant zoekt! Natuurlijk komen er meer planten om uit te kiezen als steeds meer mensen hun verwaarloosde kamerplanten naar het Plantenasiel brengen.

Ook voor jouw verwaarloosde kamerplant?

Heb jij nu ook een of meerdere planten in je kamer en heb je niet zulke groene vingers? Staan ze eigenlijk al klaar voor de groene container? Breng ze dan kosteloos naar het Oosterhoutse Plantenasiel aan de Rustenburg 15 in de wijk Strijen. Voor meer informatie kun je ook mailen naar [email protected] of lid worden van de besloten Facebookpagina van het Plantenasiel.

Reacties

article
35885
Afgelopen week is Nikita Habich een heus plantenasiel begonnen in Oosterhout. Ze probeert hiermee kamerplanten van
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180913/oosterhoutse-nikita-habich-begint-plantenasiel-verwaarloosde-kamerplantjes/
2018-09-13T06:20:45+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/09/13055614/plantenasiel2.jpg
Nieuws