Op weg naar Eastwoodstock: Van Brenghe

Foto: Van Brenghe

Op 23 september staat het grasveld bij voormalig zwembad De Blikken weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse gratis festival Eastwoodstock. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan Van Brenghe.

Van Brenghe

Van Brenghe bestaat sinds de jaren 90 en speelt al jaren in het kroeg en club circuit. Na in 2005 even te zijn gestopt hebben de heren in 2006 de draad weer opgepakt. Het repertoire is als vanouds een mix tussen oude en jonge klassiekers. Zo nu en dan worden de heren vergezeld van gast muzikanten en danseressen maar ook zonder deze toevoeging staat men nog steeds garant voor een avondje lekkere energieke rock. Klassiekers van o.a. Queen, Steppenwolf, U2 maar ook Coldplay of Ed Sheeran staan in hun set list en worden, overgoten met een Van Brenghe sausje, ten gehore gebracht.

Meer informatie

Van Brenghe sluit deze editie van Eastwoodstock muzikaal af op zondag 23 september van 18.00 tot 19.30 uur. Je vindt dit festival op het grasveld bij voormalig zwembad De Blikken aan het Paterserf. De entree is traditioneel gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen