Het Oosterhoutse Postkantoor viert haar tweejarig jubileum

Foto: Business Post Oosterhout

Na het verdwijnen van de vaste locatie in Oosterhout voor RDW-zaken, postbussen en alles wat met het verzenden van post te maken heeft leek het er even op dat Oosterhout haar postkantoor zou verliezen. Gelukkig besloten Noud Struijk en zijn partner Gerry Oomen twee jaar geleden om het avontuur aan te gaan en begonnen zij Business Post Oosterhout, hét postkantoor voor zowel zakelijke als particulier klanten.

Service hoog in het vaandel

Inmiddels zijn we twee jaar verder en kunnen we stellen dat Business Post Oosterhout een plaats heeft veroverd binnen onze stad. Een postkantoor waar service nog hoog in het vaandel staat en waar wordt geholpen met het invullen van formulieren en het inpakken van pakketjes. Ook maken steeds meer klanten gebruik van ‘Pakje Gemak’. Dat is een service waarbij je je pakketje kunt afhalen wanneer het jou het beste uitkomt. Natuurlijk kun je bij Business Post Oosterhout ook nog steeds terecht voor het kopen van postzegels. Of dat nu om een enkele zegel, een velletje of een hele rol gaat. En je kunt hier ook terecht voor de leukste wenskaarten, enveloppen en verzenddozen. Met de gratis ruime parkeerplaatsen voor de deur is het postkantoor ook ideaal bereikbaar voor de late verzending van webshops en bedrijven.

Ludieke krasactie

Om het tweejarige bestaan van Business Post Oosterhout te vieren is er een speciale ‘Kras&win-actie’. Iedere klant krijgt, zolang de voorraad strekt, een kraskaart waarmee je kans maakt op vele leuke prijsjes. En wist je dat Business Post ook servicepunt is van Weekblad Oosterhout en dat je deze hier iedere week gratis kunt afhalen? Kortom, een bezoekje meer dan waard!

  • Business Post Oosterhout is te vinden aan de Fazantstraat 19 (naast Wasstraat Vernes)
  • www.postoosterhout.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen