Optreden van het Mades Meezingkoor in De Slotjes tijdens de Week tegen Eenzaamheid

Foto: Mades Meezingkoor

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Deze week vraagt Surplus extra aandacht voor deze mensen tijdens de Week tegen Eenzaamheid met extra activiteiten in de buurtcentra op 1 en 3 oktober. Een eigenaar van een schoonheidssalon geeft handmassage en een vrijwilliger van De Buurtkamer nodigt zijn Mades Meezingkoor uit.

Programma

  • Maandag 1 oktober is in Activiteitencentrum Dommelbergen vanaf 10:00 uur open dag in De Buurtkamer met ’s morgens om 10.00 uur jeu de boules, sjoelen en andere spellen, om 12.00 uur lunch en van 13.30 tot 16:00 uur geeft Miranda handmassage.
  • Woensdag 3 oktober in Activiteitencentrum De Slotjes start Miranda om 10.00 uur met handmassage, om 12.00 uur is er ook een lunch en van 14.00 tot 16.00 uur zingt het Mades Meezingkoor.

Bijdragen van buurtgenoten

Miranda van Hoorn-Weber gelooft erin dat een schoonheidsspecialiste een goede bijdrage kan leveren tegen eenzaamheid: “Eenzame mensen hebben ook behoefte aan aanraking. Met een professionele massage kan een schoonheidsspecialiste hier een bijdrage aan leveren.” Ron Breetveld, vrijwilliger van De Buurtkamer, zingt bij Mades Meezingkoor. Het koor onder leiding van Joke Smolders komt graag een middag zingen met iedereen

Kom erbij en doe mee!

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. Wil je een leuke activiteit organiseren in jouw buurt? Wil je eens vrijwilligerswerk gaan doen? Bij de activiteitencentra of bij andere diensten van Surplus is veel mogelijk. Informeer eens naar de mogelijkheden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen