Goede medaille-oogst Sportschool Chikara

Foto: Chikara

Enkele judoka’s van Sensei Johan van Heugten hadden op zaterdag 22 september deelgenomen aan ’n toernooi in Wouw. Ook waren er op zaterdag 29 september Chikara leden die afreisden naar Ridderkerk. Al met al werd er heel wat ere-metaal mee teruggenomen naar Oosterhout!

Judo-toernooi Wouw

In Wouw wist Johan Barel de eerste partijen goed door te komen. Helaas had hij bij de laatste wedstrijden ’n beetje pech, maar wist desondanks toch de 4de plaats te bereiken. Senior Niels Raaijmakers was tijdens de wedstrijden superscherp. Hij zat in ’n poule van vijf judoka’s en wist van vier personen te winnen. Daardoor bereikte hij op ’t podium ’n knappe 2de plaats.

Judo-toernooi Ridderkerk

In Ridderkerk waren Estelle Deelen, Ibrahim Borzov en Daan Wessels op ’t judotoernooi aanwezig om de eer van Chikara hoog te houden. Estelle begon als eerste judoka en ging er ‘als ’n speer’ tegenaan. Zij wist alle wedstrijden met verschillende staande en liggende technieken te winnen. En daardoor kwam ze op ’t erepodium op de eerste plaats te staan en mocht ’n prachtige trofee in ontvangst nemen. De tweede Chikara judoka was Ibrahim Borzov. Hij zat in ’n poule die uit zes judoka’s bestond. Hij moest vijf keer aantreden en …uiteindelijk werd hij beloond met ’n tweede plaats.’n Glunderende Ibrahim mocht ’n prachtige bokaal mee naar huis nemen. Junior Daan Wessels overtrof alle verwachtingen. Voor de wedstrijden die hij draaide had hij ’n paar seconden nodig. Even groeten en…..de tegenstander lag op de mat met ’n schitterende heupworp (koshi-guruma). Alle wedstrijden won hij met 10 punten. Ook Daan mocht zich gelukkig prijzen met ’n eerste plaats. Sensei Johan van Heugten was supertrots over de geleverde prestaties van zijn leerlingen.

Reacties

article
36407
Enkele judoka’s van Sensei Johan van Heugten hadden op zaterdag 22 september deelgenomen aan ’n
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20181003/goede-medaille-oogst-sportschool-chikara/
2018-10-03T06:38:30+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/10/04083454/Chikara_Nw.jpg
Nieuws, Sport