Lancering nieuwe website Oosterhout Nieuws

Foto: CC0 Creative Commons / ID 377053

Het is zover: Oosterhout Nieuws is vernieuwd! Je kijkt nu naar onze gloednieuwe webpagina. Niet alleen het uiterlijk is veranderd, ook de functionaliteiten zijn aangepast. Een flinke stap vooruit!

Waarom een nieuwe site?

Oosterhout Nieuws is in vijf jaar tijd uitgegroeid van een kleine nieuwsblog naar een volwassen lokale nieuwswebsite met het laatste nieuws uit Oosterhout, Den Hout, Dorst en Oosteind. Ook op onze social media kanalen worden onze pagina’s goed bezocht! Zo heeft onze Facebookpagina ruim 7.300 volgers en hebben inmiddels al bijna 600 mensen zich opgegeven voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.

Delen van nieuws is nóg eenvoudiger!

En op onze nieuwe site is het delen van artikelen nog eenvoudiger geworden. Je kunt de knoppen rechts bij de titel gebruiken om het nieuws direct op je eigen social media te delen. De vernieuwing van de site was hard nodig. Hij is nu sneller, moderner en goed bruikbaar op alle mobiele apparaten. Wat niet is veranderd? De betrokkenheid van de mensen die Oosterhout Nieuws maken. Iedere dag weer. Jouw wereld, jouw nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen