Bijna 14.000 euro opgehaald met Oosterhoutse KWF Collecte

Foto: KWF Kankerbestrijding

De collecte voor KWF Kankerbestrijding in gemeente Oosterhout heeft dit jaar maar liefst € 13.983,61 opgebracht.

Tekort aan collectanten

Penningmeester Ilse Waas–van den Dool zet zich al jaren in voor KWF Kankerbestrijding in Oosterhout. “Dit jaar hebben we veel positieve geluiden gehoord aan de deuren. Maar door een tekort aan collectanten is er helaas net niet in heel de gemeente Oosterhout gecollecteerd. Hopelijk volgen er voor de volgende collecte voldoende nieuwe aanmeldingen.” Heb jij een paar uur over in de volgende collecteweek in september 2019? Geef je dan op via [email protected]

KWF Kankerbestrijding

KWF werkt aan nieuwe doorbraken in kankeronderzoek. Geef je geld aan KWF? Dan maak je deze nieuwe doorbraken mogelijk. Hierdoor overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 64%. Door innovatie en techniek kunnen we nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnellen.

Collectant gemist?

Heb je de collectant gemist en wil je alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via de onderstaande link:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen