The Box System & Holmatro winnaars Business Keetje Awards tijdens JCI FutureTalks

Foto:

Tijdens het JCI netwerkevenement FutureTalks op het St. Oelbert Gymnasium zijn donderdag 11 oktober de prestigieuze Business Keetje Awards uitgereikt. The Box System mocht de Young Business Keetje Award in ontvangst nemen en de Mooie Business Keetje Award werd uitgereikt aan Holmatro.

De toekomst van ondernemen

De gelukkigen die een kaart hadden weten te bemachtigen werden tijdens FutureTalks door diverse sprekers meegenomen in een tijdreis naar de toekomst van ondernemen. Trendwatcher Sander Duijvenstein, Lianne van Veen van Picnic online supermarkt en autocoureur Jan Lammers van Racing Team Holland vertelden bevlogen over hun visie op de toekomst.

De Awards

Tussen de sprekers door was er ruimte voor de uitreiking van een tweetal awards, gemaakt door de Oosterhoutse kunstenaar Edd Bakx van Stichting Bock. De Young Business Keetje Awards voor de meest toekomstgerichte ondernemer werd uitgereikt aan The Box System, een flexibel huisvestingsconcept om revolutionair te wonen, werken en leven. Leverancier in hydraulische rescue apparatuur Holmatro nam de Mooie Business Keetje Award in onvangst voor hun visie op de toekomst.

Over FutureTalks

De toekomst van ondernemen stond dit jaar centraal tijdens de eerste editie FutureTalks. Dit nieuwe Oosterhoutse netwerkevent werd door de leden van JCI Oosterhout (voorheen JuniorKamer) in samenwerking met de Gemeente Oosterhout georganiseerd. Er waren vooraf 300 kaarten beschikbaar die al ruim voor het evenement waren uitverkocht.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen