Grip op je geld met een gratis training van Surplus

Foto: Surplus Welzijn

In vijf bijeenkomsten krijg je tools en materiaal om jouw administratie te ordenen. Je maakt o.a. een persoonlijk jaaroverzicht, maar kijkt ook naar belastingzaken en eventuele schulden. Je leert om verleidingen te weerstaan en leren te kijken of je krijgt waar je recht op hebt.

Geldzorgen

Het valt niet mee om geldzorgen te hebben. Het geeft stress en slapeloze nachten. Extra lastig als je moeite heeft met het opstellen en lezen van officiële brieven en documenten. Heb je geen geldzorgen, maar vind je het toch lastig om je weg te vinden in alle voorzieningen, wetten en regelingen die er zijn? Bij Surplus Welzijn kunnen ze je helpen. Zij houden dagelijks spreekuren, er zijn budgetcoaches die bij je aan huis kunnen komen én ze bieden een gratis cursus aan, uitkomen met je inkomen.

Hulp vragen is geen zwakte

Hulp vragen is geen zwakte, maar juist een kracht. Surplus kan je helpen! Op dinsdagochtend 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november van 9.30 tot 12.00 uur in activiteitencentrum de Bunthoef aan de Bloemenhof 2 in de wijk Oosterheide. Aanmelden bij Surplus Welzijn: 0162-748600, [email protected] Je hoeft niets mee te brengen, er zijn geen kosten en deelname wordt beloond met een certificaat en een goodiebag van AH Zuiderhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen