Salerno Bar verkocht: “Nu is het dan echt voorgoed voorbij”

Foto: Salerno Bar (via Facebook)

De panden van Bar Salerno zijn definitief verkocht en de inboedel van het voormalige café aan de Leijsenhoek is verwijderd.

“Geen Bar Salerno meer”

Op de Facebookpagina van Bar Salerno lezen we het volgende: “Nu is het dan echt voorgoed. We hebben begrepen dat de panden zijn verkocht, en de inboedel volledig is verwijderd. Nu dus echt definitief nooit geen Bar Salerno meer. Goed dat we nog wat dingen in bewaring hebben als herinnering aan een geweldige tijd voor vele van ons. Vele jaren, vele generaties lang hebben hier vertoefd.” Volgens BN/De Stem is het pand verkocht aan Ondernemer Kees Kluijfhout die niet gelooft in een kroeg op deze locatie en er over denkt om er een loft van te maken.

Ruim 50 jaar

Laatste eigenaar John nam het roer begin vorig jaar over toen de toenmalige eigenaar Jan Biggelaar die in 2016 een herseninfarct heeft gehad. John verklaarde in april 2017: “Het kan lang duren om een onderneming naar een succes op te bouwen. Ik heb maar 3 maanden de kans gekregen en vanaf dag 1 zijn er al problemen ontstaan. Ik heb nog nooit iets opgegeven waar ik aan begonnen ben dus nu ook niet ook al is Salerno dicht. Het is nog niet over en uit.” Helaas bleek het wel over en uit te zijn en heeft de Salerno nu voorgoed haar deuren gesloten. Met het sluiten van Bar Salerno sluit er ook een flink stuk Oosterhoutse kroeggeschiedenis. De Salerno vierde in 2016 nog haar 50 jarig bestaan met het uitbrengen van een speciaal jubileumboek.

 

Reacties

article
37506
De panden van Bar Salerno zijn definitief verkocht en de inboedel van het voormalige café
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20181108/salerno-bar-verkocht-nu-is-dan-echt-voorgoed-voorbij/
2018-11-08T05:51:13+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/08054820/Salerno-Bar.jpg
Nieuws