Nog 8 dagen tot de heropening van De Beren Oosterhout

Foto: De Beren Oosterhout

Op 10 december wordt restaurant De Beren Oosterhout aan de Markt 22 weer heropend na een grondige verbouwing. Maar hoe gaat het met de verbouwing?

Nog 8 dagen tot de heropening!

Al bijna 3 weken staan er bouwhekken voor De Beren Oosterhout en word er vanaf 7.00 uur in de ochtend hard gewerkt. Veel mensen gluren even naar binnen om te kijken hoe hard er gewerkt wordt. Eigenaar Erik Oomes vertelt trots: “De eerste week werd alles gesloopt. Wat een ruimte is het als alles eruit is gehaald, zo groot en zo hoog! De tweede week is er vooral veel bekabeling gelegd en hebben al werklui alles klaargemaakt om de zaak weer opnieuw op te gaan bouwen!”

Verschil met ‘de oude Beer’

Afgelopen week zijn er al zoveel stappen gezet, zo vertelt Erik: “Het plafond met nieuwe verlichting zit er in, de muren zijn geverfd, de toiletten zijn opnieuw betegeld en de bar is geplaatst! Het is nu al een wereld van verschil ten opzichte van ‘de oude Beer!’ Afgelopen week is het keukenteam ook naar De Beren Bleiswijk gegaan. Zij kregen daar een cursus grillen op onze nieuwe houtkoolgrill. Uiteraard hebben ze ook de bekende spareribs en tournedos geproefd. Wow, wat smaakte deze goed van de nieuwe grill! Het keuken team heeft nu al zin om al onze gerechten voor jullie klaar te maken in de vernieuwde keuken!”

Wil jij de eerste zijn?

Eigenaar Erik Oomes heeft er duidelijk plezier in dat hij straks met zijn team iedereen wee culinair maf verwennen. Op maandag 10 december heropent hij de deuren van zijn vernieuwde restaurant. Wil jij als eerste komen eten in het nieuwe restaurant? Reserveer dan nu alvast jouw tafeltje via de onderstaande link.

'

Reacties

article
38300
Op 10 december wordt restaurant De Beren Oosterhout aan de Markt 22 weer heropend na
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20181202/nog-8-dagen-tot-heropening-beren-oosterhout/
2018-12-02T07:12:41+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/02071221/Beren-Oosterhout.jpg
Nieuws, Zakelijk