Benefietshow Frencken levert meer dan 1000 euro op voor KiKa

Foto: Ilse Verbeek

Afgelopen donderdagavond vond de jaarlijkse Benefietshow van het Mgr. Frencken College plaats, die 1081 euro opleverde voor stichting KiKa.

Leerlingen uit 5VWO

Net zoals vele voorgaande jaren organiseerden leerlingen uit muziekklas 5VWO een complete benefietshow inclusief audities. De benefietshow is een avond die in het teken staat van entertainment in allerlei verschillende vormen. Er werden liedjes gezongen en veel muziek gespeeld, maar ook dans, cabaret en andere acts kwamen voorbij! Het leuke is: alles kan en mag! Het werd daarom weer een spetterende show.

Opbrengsten voor KiKa

De opbrengsten van de kaartverkoop gaat altijd naar een goed doel. Dit jaar kozen de leerlingen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa): dit goede doel komt bij het Frencken op een hoge plek mede door de doppenactie van Yannick.

Praktijkervaring

De benefietshow als project draagt bij aan een goede praktijkervaring: zeer leerzaam en ook nog erg waardevol om te doen. Het Mgr. Frencken College is de enige havo/vwo school in Oosterhout waar je eindexamen in het vak Muziek kunt doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen