Reconstructie Vrachelsestraat naar ‘verblijfsgebied’

Foto: archief Oosterhout Nieuws

De gemeente maakt geld vrij voor de renovatie en reconstructie van de Vrachelsestraat, die hard toe is aan onderhoud.

Ontwikkelingen Contreie

Vanwege de ontwikkeling van de Contreie is de Vrachelsestraat een verblijfsgebied geworden, dat ingericht dient te worden als 30-km-zone. De Vrachelsestraat wordt gebruikt door diverse verkeerssoorten: fietsers (waaronder veel scholieren) autoverkeer en landbouwverkeer. Met name het bevorderen van de verkeersveiligheid, vooral voor fietsers, is een belangrijke doelstelling binnen dit project.

Onderzoek trillingsniveau

Voordat er een definitief ontwerp kan worden opgesteld, wordt eerst nog onderzoek gedaan naar het huidige trillingsniveau bij een aantal woningen aan de Vrachelsestraat.

Reacties

article
38347
De gemeente maakt geld vrij voor de renovatie en reconstructie van de Vrachelsestraat, die hard
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20181204/reconstructie-vrachelsestraat-naar-verblijfsgebied/
2018-12-04T06:54:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/10/20063341/Omleiding_NW.jpg
Gemeente, Nieuws