Wethouder Piena schrijft mee voor Amnesty

Foto: CC0 Creative Commons / quinntheislander

Wethouder Clemens Piena van Gemeentebelangen schrijft zaterdag mee tijdens de jaarlijkse schrijfactie van Amnesty International.

Vrij land

Wethouder Piena zal in de ochtend in gebouw De Beuk (naast de Vredeskerk aan de Rulstraat) verschijnen om zijn steentje bij te dragen. Zijn overweging daarbij: “In een vrij land als Nederland met gegarandeerde rechten voor een ieder vergeten we soms dat er te veel plaatsen in de wereld zijn waar dit niet het geval is. Ik ben ervan overtuigd dat de aandacht die het schrijven van de brieven aan zowel de daders als de slachtoffer brengt, een bijdrage levert aan het voorkomen van schendingen van mensenrechten.” Aanvankelijk had waarnemend burgemeester Marcel Fränzel toegezegd te komen meeschrijven, maar hij had een eerdere afspraak over het hoofd gezien.

Write for Rights, make a difference

De schrijfactie onder het motto Write for Rights, make a difference (Schrijf voor mensenrechten, maak het verschil) wordt in Oosterhout voor het vijfde jaar gehouden. Wie wil meeschrijven (voorbeeldbrieven en schrijfgerei liggen klaar) kan in De Beuk terecht op 8 december van 10 tot 17.00 uur.

Reacties

article
38344
Wethouder Clemens Piena van Gemeentebelangen schrijft zaterdag mee tijdens de jaarlijkse schrijfactie van Amnesty International.
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20181204/wethouder-piena-schrijft-mee-amnesty/
2018-12-04T06:50:06+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/04064924/Pen-papier.jpg
Agenda, Nieuws