Wie nomineer jij voor de titel ‘Wosterhouter van het Jaar’?

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws organiseert samen met Ook van Wosterhout de verkiezing ‘Wosterhouter van het Jaar’. Je kunt tot en met zondag 16 december kandidaten nomineren.

Bijzondere verkiezing

Het bijzondere aan de verkiezing ‘Oosterhouter van het Jaar’ is dat de uiteindelijke winnaar of winnares niet door een jury uitgekozen wordt maar door de Oosterhouters zelf. Vanaf vandaag kun je kandidaten nomineren voor deze eretitel. Doe dat uiterlijk 16 december. Op 18 december zal uit alle nominaties een shortlist met 3 kandidaten worden samengesteld en vanaf die dag kan iedere Oosterhouter een definitieve stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Op 30 december worden de stemmen geteld en ontvangt de ‘Oosterhouter van het Jaar’ de oorkonde die bij deze eretitel hoort.

Hoe werkt het?

‘Oosterhouter van het Jaar’ word je niet zomaar. Het spreekt voor zich dat kandidaten woonachtig moeten zijn in  de gemeente Oosterhout. Dat kan dus ook in de kerkdorpen Den Hout, Dorst en Oosteind zijn. Het zijn mensen die zich onderscheiden door hun activiteiten. Ze zetten Oosterhout op een positieve manier op de kaart en dat kan zowel in Oosterhout zelf zijn als (ver) daarbuiten. Het kunnen sporters zijn, maar ook politici, Oosterhouters die een bijzondere prestatie hebben verricht, vrijwilligers, mensen uit verenigingen of organisaties, noem maar op.

Wie ga jij nomineren?

Wie verdient volgens jou de titel ‘Oosterhouter van het Jaar’? Stuur een mail met de naam van uw kandidaat of kandidate naar [email protected] onder vermelding van ‘nominatie’. Voorzie jouw mailtje van een korte motivatie waarom jij vindt dat jouw kandidaat de titel ‘Oosterhouter van het Jaar 2018’ verdient.

Reacties

article
38356
Wie nomineer jij voor de titel 'Wosterhouter van het Jaar'?
Oosterhout Nieuws organiseert samen met Ook van Wosterhout de verkiezing ‘Wosterhouter van het Jaar’. Je
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20181204/wie-nomineer-jij-wosterhouter-2018/
2018-12-04T07:37:18+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/04084333/WosterhoutervanhetJaar.jpg
Nieuws