Gezellige en sfeervolle Kerstfair in De Beuk aan de Rulstraat

Foto: PGO

Zoek je een leuke activiteit op zaterdag 8 december?? Dan is het leuk om tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Kerstfair te gaan in De Beuk naast de Vredeskerk aan de Rulstraat.

Volop sfeervolle kerstartikelen

Volop kerststukken, -kransen en -sterren te koop. Ook kun je zelf een kerststuk maken. Schuif dus gezellig aan! In een andere ruimte brieven kun je mee brieven schrijven voor Amnesty International. Appels en peertjes op sap…een kleine verloting…kerst fairtrade artikelen…allerlei handwerk van de ouderen van de PCOB, mutsen, petten, kussens, kaarten enz.

Ook voor de inwendige mens

Niks nodig? Ga dan koffie/thee drinken met wat lekkers. Of pak een lunchgerecht! Kies uit een heuse ZWO-kerstburger, erwtensoep of tomatensoep. Ook is er een veiling van een aan de ZWO geschonken schilderij. De opbrengst is voor eenzame ouderen in Moldavië! Als zij ongeneeslijk ziek worden, is er meestal geen hulp. ZWO steunt, via Kerk in Actie, de hulp die Home Care hen biedt.

Schrijven voor Amnesty

Wethouder Piena zal in de ochtend zijn steentje bijdragen aan de jaarlijkse Schrijfmarathon van Amnesty International. Zijn overweging daarbij: “In een vrij land als Nederland met gegarandeerde rechten voor een ieder vergeten we soms dat er te veel plaatsen in de wereld zijn waar dit niet het geval is. Ik ben ervan overtuigd dat de aandacht die het schrijven van de brieven aan zowel de daders als de slachtoffer brengt, een bijdrage levert aan het voorkomen van schendingen van mensenrechten.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen