Laatste dag: breng je stem uit voor Wosterhouter van het Jaar!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws organiseert samen met Ook van Wosterhout de verkiezing ‘Wosterhouter van het Jaar’. Je kunt vandaag tot 23.59 uur jouw stem uitbrengen!

De genomineerden zijn…

Het bijzondere aan de verkiezing ‘Wosterhouter van het Jaar’ is dat de uiteindelijke winnaar of winnares niet door een jury uitgekozen wordt maar door de Oosterhouters zelf. Vanaf vandaag kun je stemmen op jouw favoriet. De genomineerden (op alfabetische volgorde) zijn…

Casper van Aggelen

Casper van Aggelen zet zich al jaren in voor cultureel Oosterhout. Hij is betrokken bij B.O.C.K., een collectief van een aantal creatieve professionals, zet zich in voor het Museumkwartier en is altijd actief rond carnaval in Kaaiendonk. Daarnaast was Casper dit jaar intensief betrokken bij de recordpoging van Maarten van der Weijden om de Elfstedentocht te zwemmen. Casper heeft deze bijzondere tocht op de gevoelige  plaat vastgelegd.

Marcel Fränzel

Na de affaire met voormalig burgemeester Huisman werd Marcel Fränzel van D66 benoemd tot waarnemend burgemeester in onze gemeente. Marcel Fränzel wist zich in korte tijd populair weet te maken. Hij wordt gezien als een warme, belangstellende, vriendelijke man. Ondanks dat hij nog geen jaar in onze stad actief is geweest, heeft hij de harten van vele Oosterhouters weten te raken en laat hij een onuitwisbare indruk achter.

Nellie Heemskerk

De 81-jarige Nellie Heemskerk kwam in 1982 naar Oosterhout. Het Speelgoedmuseum op Stelten en Theater De Schelleboom zijn belangrijke culturele plekken in onze stad geworden dankzij de inzet van Nellie. Maar Nellie zamelt voor de Voedselbank ook levensmiddelen in, voor vluchtelingen regelt ze busladingen instrumenten om te kunnen spelen en voor daklozen zorgt ze voor stapels jassen en kleding om de winter door te komen.

Joost Roovers

De goedlachse vlogkoning Joost Roovers is geboren en getogen Oosterhouter. Daardoor heeft hij een hoop plaatsen bezocht en is hij bekend bij een heleboel mensen. Sinds 2016 neemt hij zijn volgers mee in diverse vlogs op zijn social media accounts, waarbij hij iedereen laat meegenieten van bijzondere mensen, plaatsen en gebeurtenissen in onze stad. Inmiddels is zijn hobby uitgeroeid tot zijn beroep!

Hans van Vugt

Hans van Vugt was eerder bekend onder de naam Prins Mienus XII. De afgelopen jaren is hij actief bezig geweest met de Oosterhoutse sage BOMBAST, over een rebelse en gezellige nar die ooit in Oosterhout leefde. En de positieve invloed van BOMBAST tegen zuurpruimerij in onze stad. BOMBAST is snel in Oosterhout een begrip geworden en komt op verschillende manieren terug in de Oosterhoutse (carnavals)cultuur.

Hoe kun je stemmen?

KLIK HIER om je stem uit te brengen op een van de genomineerden. Stemmen kan tot vanavond 23.59 uur.  De kandidaat met de meeste stemmen mag zich een jaar lang ‘Wosterhouter van het Jaar’ noemen en ontvangt op 30 december de bijbehorende oorkonde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen