Waaks Zuid waarschuwt opnieuw na inbraak Componistenbuurt Oosterheide

Foto: Waaks Zuid

Waakhondengroep Waaks Zuid van Buurtpreventieteam Componistenbuurt waarschuwt via twitter opnieuw voor inbraken en geeft een bruikbare tip die een inbraak mogelijk kan voorkomen.

Inbraken Oosterheide

Waakhondengroep Waaks Zuid waarschuwt naar aanleiding van diverse pogingen tot inbraak in schuurtjes vorige week en een inbraak deze week in de Componistenbuurt. Hun advies is om de woning altijd een bewoonde indruk te geven wanneer je weg gaat door bijvoorbeeld een lampje te laten branden.

Flyer Buurtpreventieteam

Met behulp van een speciale flyer wijst het buurtpreventieteam mensen op deze tip: “Onlangs is door het boevengilde een fors aantal inbraken geleegd of zijn pogingen daartoe ondernomen. Daarom heeft een aantal buurtbewoners besloten om ’s avonds regelmatig een rondje door de wijk te lopen om naar onraad te speuren. Gebleken is dat woningen die niet verlicht zijn wanneer de bewoners niet thuis zijn een groter doelwit zijn dan woningen waarin wel licht brandt.”

'

Reacties

article
39463
Waaks Zuid waarschuwt opnieuw na inbraak Componistenbuurt Oosterheide
Waakhondengroep Waaks Zuid van Buurtpreventieteam Componistenbuurt waarschuwt via twitter opnieuw voor inbraken en geeft een
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20190117/waaks-zuid-waarschuwt-opnieuw-na-inbraak-componistenbuurt-oosterheide/
2019-01-17T07:13:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/17071230/Waaks-Zuid.jpg
buurtpreventie, hondenwaakgroep, inbraken, oosterheide, schrijversbuurt, waaks zuid
Nieuws