Duurzaam opvallen en je doelgroep bereiken

Foto: Oosterhout Nieuws

Zeker opvallen bij jouw doelgroep. Niet duur, wel duurzaam. Plaats een advertentie op Oosterhout Nieuws!

Opvallen met jouw advertentie

Een van de eerste opties wanneer je wil gaan adverteren is je advertentie in een krant of gids te laten plaatsen. Vaak is dit erg duur en bovendien valt het bereik vaak tegen. Dat kan bijvoorbeeld komen door een slechte huis-aan-huis verspreiding of omdat de ontvanger het drukwerk ongelezen in de oud papier bak gooit. En echt duurzaam is dat ook niet…

Ga duurzaam online adverteren!

Al meer dan 5 jaar kun je het dagelijkse nieuws uit jouw stad vinden op Oosterhout Nieuws en op onze social media kanalen. Onze facebookpagina heeft meer dan 7.500 likes en onze website wordt meer dan 100.000 keer per maand bezocht. En we groeien nog iedere maand! Bovendien is online adverteren erg duurzaam en zeker niet duur!

Je wordt zeker gezien

Door ons unieke carrouselsysteem komt jouw advertentie zeker in beeld. Zorg dus dat jouw advertentie ook gezien wordt en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen