BaronieTV zoekt grimeurs voor carnavalsuitzendingen

Foto: BaronieTV

De 5-daagse televisiezender BaronieTV zoekt grimeurs en grimeuses om het team van 100 enthousiaste vrijwilligers te versterken.

Leuk vrijwilligerswerk

BaronieTV is voor de carnavalsuitzendingen van 1 t/m 4 maart op zoek naar grimeurs en grimeuses. Lijkt het jou leuk om de gasten te grimeren die onder de hete studiolampen moeten optreden of geïnterviewd worden? Een dienst loopt van 16.00 uur ’s middags tot 22.00 uur ’s avonds.

Ervaring of diploma’s niet noodzakelijk

Er wordt uitgezonden vanuit de tijdelijke televisiestudio in het Huis vd Heuvel aan het Mgr. Nolensplein 1 in Breda. Je hoeft niet heel veel ervaring of diploma’s te hebben. Als je het leuk lijkt, dan kunnen ze jouw aanwezigheid heel goed gebruiken. Stuur een mail met jouw contactgegevens naar [email protected] en zij zullen spoedig contact met je opnemen.

Over BaronieTV

BaronieTV is sinds de oprichting 1996 uitgegroeid tot een team van circa 100 enthousiaste vrijwilligers die samen 5 dagen per jaar “de Baronie-TV carnavalsmarathon” maken. Dat is een TV-programma om het carnaval in de Baronie van Breda (waaronder Oosterhout) in beeld en geluid bij de mensen thuis te brengen. Dit doen we sinds jaar en dag via live uitzendingen en door verslagleggingen van markante en ludieke carnavaleske gebeurtenissen die buiten plaatsvinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen