LCC zoekt beste hobbykok van Oosterhout

Foto: Pixabay License

LCC sluit hun lustrumjaar op 29 en 30 juni af met Oosterhout Kookt, een groot kookfestijn op de Markt. Op zaterdagavond is de grote finale van de strijd om de titel ‘Beste Hobbykok van Oosterhout’

Beste hobbykok: wie durft?

De beste hobbykok van onze stad word je natuurlijk niet zomaar. Eerst moet je door de voorrondes heen komen die in maart en april worden gehouden in het LCC clubhuis. Aan de hand van een verplichte ingrediëntenlijst creëren de teams hun eigen menu dat bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Een deskundige jury bepaalt vervolgens welke teams doorgaan naar de finale.

Grote finale

Die finale vindt plaats op zaterdagavond 29 juni op de Markt in Oosterhout. Daar staan voor de finalisten luxe tenten klaar, voorzien van alles wat nodig is om een mooi menu te presenteren. De jury, voor deze gelegenheid versterkt met een professionele chef, beoordeelt de finalisten en bepaalt wie met de prijs naar huis gaat.

Geef je nu op!

De kookwedstrijd staat open voor alle inwoners van Oosterhout die inschrijven per team van twee personen (chef en souschef). Een uitgelezen gelegenheid om eindelijk te bewijzen dat JIJ de beste kok van Oosterhout bent. Durf je de uitdaging aan? Klik op de onderstaande link voor meer informatie en om je direct op te geven.

Reacties

article
40042
LCC zoekt beste hobbykok van Oosterhout
LCC sluit hun lustrumjaar op 29 en 30 juni af met Oosterhout Kookt, een groot
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20190210/lcc-zoekt-beste-hobbykok-van-oosterhout/
2019-02-10T06:57:28+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/10070354/Keuken-koken-kok.jpg
Beste Hobbykok van Oosterhout, Kookclub, LCC Oosterhout
Agenda, Nieuws