Word jij dit jaar 50? Geef je dan nu op voor Abrahamdag!

Foto: Jeff Maanders (Doedezedan.nl)

Zie jij in 2019 Abraham en word je 50 jaar? Geef je dan op voor de Abrahamdag op zaterdag 5 oktober! Schrijf dan snel in want het loopt altijd storm voor deze bijzonder gezellige dag met mannen die weten waar Abraham de mosterd vandaan haalt!

Ongedwongen gezelligheid

Het succes van Abrahamdag zit voornamelijk in de opzet om mensen zoveel mogelijk de gelegenheid te geven zichzelf te zijn en, niet gehinderd door een overdaad aan protocol, zich met veel plezier en ongedwongen een hele dag te kunnen vermaken. Oude vriendschapsbanden worden weer stevig aangehaald en nieuwe gesmeed, zo blijkt ieder jaar weer. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Een hele dag plezier, incl. lunch, diner, een grandioze feestavond en nog veel meer voor slechts 75 euro per persoon. Overigens zijn op de feestavond ook partners, familie, vrienden en bekenden welkom. De entree is daar voor iedereen gratis!

Formule slaat aan

Het feit dat deze tijdloze formule aanslaat wordt wel het best bewezen door de vele positieve reacties. Je ziet dat steeds meer ‘nieuwe’ Abrahammen deelnemen, waarvan de vader of oom jaren geleden ook heeft deelgenomen. Maar natuurlijk zijn er ook nog steeds Abrahammen die nog niet weten dat ze deze bijzondere dag met ruim 300 jaargenoten gaan vieren, omdat zij als verrassing door hun partner of kinderen zijn aangemeld!

Geef je nu op!

Mannen die in 1969 zijn geboren kunnen zich opgeven via de onderstaande link. Je krijgt automatisch een bevestiging van ontvangst. Inmiddels hebben reeds flink wat mannen die weg gevonden, dus wacht niet te lang met aanmelden! Onder het kopje ‘Deelnemers’ tref je de bijgewerkte lijst. Ook nog goed om te melden: Stichting Abrahamdag werkt zonder winstoogmerk; bestuur en alle medewerkenden zijn onbezoldigd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen