Langste Rupsje Nooitgenoeg en Lentekriebels in Oosterhoutse binnenstad

Foto: FairMind

Op zaterdagmiddag 30 maart van 12.00 tot 16.30 uur kan iedereen het begin van de lente proeven in het centrum van Oosterhout. Het nieuwe evenement Lentekriebels vult de binnenstad met gratis activiteiten zoals straattheater, suikerspinnen, stroopwafels en schminken. Bezoekers maken bovendien kans op vele prachtige prijzen.

Meedoen is winnen!

Iedereen mag meedoen aan het sleutelspel. En meedoen is winnen. Kies een sleutel die op de kluis past en win een mooie prijs, aangeboden door de lokale winkeliers en horecazaken. Ook wanneer de kluis niet opent, gaat de bezoeker met iets fleurigs naar huis. Locatie: kruispunt Arendstraat/Kerkstraat/Keiweg.

Verjaardag Rupsje Nooitgenoeg

Al vijftig jaar lang eet Rupsje Nooitgenoeg zich een weg door de wereld. Tijdens Lentekriebels komt hij Oosterhout proeven; in onze binnenstad viert hij dan zijn 50e verjaardag. Kinderen mogen daarom helpen de langste Rupsje Nooitgenoeg ooit te maken. Natuurlijk zijn de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook welkom. Locatie: Boekhandel Het Verboden Rijk om 15.00 uur.

Straattheater met een vleugje nostalgie

Daarnaast kan het winkelpubliek genieten van nostalgisch straattheater. Zo rijdt één van de straatartiesten swingend op haar paardje rond om het publiek te trakteren op levensliederen van vroeger. Locatie: winkelstraten en Arendshof. Bij een lentefeest hoort ook iets lekkers! Met een zoete lach draait Juffrouw Suikerspin voor ieder een heerlijke suikerspin. De vrolijke chef bakt ondertussen de lekkerste stroopwafels en deelt ze gratis uit aan jong en oud. Kinderen die een vrolijk lentegezichtje wensen, kunnen zich gratis laten schminken. Locatie: Nieuwstraat, Arendstraat, Arendshof 1. Lentekriebels is te bezoeken op zaterdag 30 maart van 12.00 tot 16.30 uur in het centrum van Oosterhout.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen