112

Berovers door de politie snel ingerekend op de snelweg A27

Foto: politie.nl

In de nacht van zaterdag op zondag werd een 25-jarige man uit Baarle-Nassau door meerdere personen op straat belaagd en beroofd. De daders gingen er vandoor met de buit. Agenten konden direct na de beroving op de A27 bij Oosterhout vier mannen aanhouden. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers behandeld aan zijn verwonding.

Beroving met een wapen

De beroving vond plaats net na middernacht aan de Wolvespoor in Baarle-Nassau. Het slachtoffer werd door twee personen belaagd en werd met een wapen geslagen. De daders stapten met de buit in een auto en gingen ervan door. Meerdere politie-eenheden zijn direct in de omgeving gaan zoeken naar de daders.

Aanhouding bij Oosterhout

Op de A27 ter hoogte van Oosterhout hebben agenten een auto aan de kant gezet die voldeed aan de beschrijving die het slachtoffer had gegeven. De vier inzittenden zijn gecontroleerd en aangehouden. Zij zitten vast voor verder onderzoek. Het gaat om vier mannen ( 20 jaar en 19 jaar uit Amsterdam, 20 jaar uit Rotterdam en 20 jaar woonplaats niet bekend). Het slachtoffer deed aangifte. De politie doet verder onderzoek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen