Van Europarlement tot Efteling bij het Kletscafé in De Bussel

Foto: Theater de Bussel

Zondag 14 april is er tussen 13.00 en 15.00 uurweer een Kletscafé in Café Fwaajee van Theater de Bussel. Entree is gratis.

Efteling sfeer

Er is een weer gevarieerd programma samengesteld. Zo zijn onder andere te gast: Joost de Jongh van theater de Schelleboom, die hun 20-jarig bestaan vieren in Eftelingsfeer. Met de nieuwe Theek5-directeur Paul Adels wordt gesproken over de toekomst van de bieb. Ook Tom Berendse van het CDA en John Nederstigt van D66 zijn te gast. Zij staan op de kieslijst voor het Europees parlement en met hen wordt gesproken over de toekomst van Europa, de Brexit en wat hun drive is om in het Europees parlement te willen zitten.

‘Privacy’ en muziek

‘Privacy’ is een veel gebruikt woord, maar wat houdt die nieuwe wet nu allemaal in? Hebben we niet allemaal het gevoel dat er steeds minder privacy is. Er wordt gesproken met reclamemaker Arno Meulendijks, een advocaat, een computerfanaat en een huisarts. Muziek is er ook, de winnaar van de Strot van Oosterhout 2018, Mozes van Toledo brengt een paar nummers ten gehore. Columnist Ronald Vermeulen sluit het Kletscafé af. De presentatie is in handen van Marleen Helsloot, Martine Huijbrechts en René van Bijnen. De entree is gratis en het eerste kopje koffie wordt aangeboden door Theater de Bussel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen