Robbe Financiële Raadgevers genomineerd voor Advies Awards 2019

Foto: Robbe Financiële Raadgevers

Vandaag is op de website vvponline.nl bekendgemaakt dat Robbe Financiële Raadgevers is genomineerd voor de prestigieuze Advies Award, een jaarlijkse prijs voor financiële advieskantoren met de A(dvies)-Factor. 

Excellent voorbeeld

Naast Robbe zijn er nog vijf adviesbureaus genomineerd. “Voor ons zijn alle genomineerden excellente voorbeelden van succesvolle kantoren die van grote maatschappelijke betekenis zijn en die klantgerichtheid tot kunst hebben verheven”, aldus de jury op de website vvponline.nl. De genomineerden houden op 15 mei voor de vakjury een korte pitch waarin tot uitdrukking wordt gebracht wat nu precies het geheim is van hun Advies-Factor.

Klantgerichtheid

De korte pitches worden ook op film vastgelegd en getoond op de Dag van het Topadvies. Drie genomineerden houden op deze dag hun pitch opnieuw en het publiek kiest de winnaar. “Voor ons zijn alle genomineerden namelijk excellente voorbeelden van succesvolle kantoren die van grote maatschappelijke betekenis zijn en die klantgerichtheid tot kunst hebben verheven”, aldus de jury.

VVP Dag van het Topadvies

Naast het Oosterhoutse adviesbureau zijn ook Gabriël Financiële Bescherming, Kuiper Verzekeringen, Dominass, Taylor Mates en CM Personal Finance genomineerd voor de Advies Award 2019. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de VVP Dag van het Topadvies van 11 juni met als thema ‘klantgerichtheid verzilveren’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0