Oosterhoutse Emy van Meel tweede bij Secretaresse van het Jaar

Emy van Meel (3e van links)
Emy van Meel (3e van links)
Foto: Schoevers

Dindagavond was de grote finale in de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar 2019′. De 41-jarige Oosterhoutse Emy van Meel werd tweede. Eerste werd de 23-jarige Renate Smidt.

Verbinden: de kern van succes

De finale werd gehouden op Papendal en maakte deel uit van een event dat geheel in het teken stond van de managementondersteuner als verbindende factor binnen organisaties. De drie finalisten gaven een presentatie voor een vakjury én voor hun vakgenoten in het publiek. Ook moesten zij een aantal inhoudelijke vragen van de vakjury beantwoorden. Naast de Oosterhoutse Emy van Meel van Alphabet Nederland B.V. stonden ook Alianne Ballemans uit Vlaardingen (Franciscus Gasthuis & Vlietland) en Renate Smidt uit Den Burg (SnelStart Software BV) in de finale. Die laatste ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor.

Verbindende schakel

Het thema van de verkiezing is dit jaar ‘Verbinden: de kern van succes’. Steeds meer processen in organisaties gaan tegenwoordig digitaal. Dat geldt ook voor de onderlinge contacten. Tussen managers en werknemers, tussen de organisatie en haar klanten en in de relatie manager/ondersteuner. De behoefte aan menselijke interactie neemt hierdoor steeds verder toe: er ontbreekt een menselijke verbindende factor, die altijd op de hoogte is van wat er in de organisatie speelt en die in staat is contacten soepel te laten verlopen. Hier ligt niet alleen de grootste kracht voor de managementondersteuner van de toekomst, maar ook de grootste uitdaging!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen