Nog enkele kramen te huur voor vrijmarkt in het Slotpark tijdens Koningsdag

Foto: Oranje Comité

Voor de vrijmarkt in het Slotpark op Koningsdag zijn nog enkele kramen te huur, zo laat het Oranje Comité aan Oosterhout Nieuws weten. Een halve kraam kost 16 euro, een hele kraam 32 euro en je kunt deze online regelen via de link onderaan dit artikel.

Alleen kramen in Slotpark Oost

Voor de viering van Koningsdag 2019 zijn nog enkele kramen te huur via de website van het Oranje Comité. Evenals vorig jaar staan er alleen kramen in Slotpark Oost. De verkoop vanaf kleedjes tussen de kramen is verboden. Hierop wordt dit jaar streng toegezien. Kleedjes zijn wel toegestaan in het andere gedeelte van het Slotpark (West bij de kiosk). De huur voor een hele kraam is 32 euro, voor een halve kraam 16 euro. De verhuur gebeurt op volgorde van binnenkomst en er kunnen geen kramen worden gereserveerd.

Betaal tijdig na reservering!

Als je na (elektronische)betaling op de IDealpagina de procedure correct en volledig hebt afgerond krijg je meteen daarna van het Oranje Comité een mailbericht ter bevestiging van je betaling en reservering van je kraam. Op een later tijdstip ontvang je een mail met daarin extra gegevens en je huurbewijs. Zorg er dus goed voor dat je je juiste mailadres doorgeeft. Annulering van gereserveerde kramen is niet mogelijk. De huursom wordt ook niet terugbetaald.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen