Zondag grote finale ‘De Strot van Oosterhout 2019’

Foto: René van Bijnen

Zondag 28 april weten we na de finale wie zich ‘De Strot van Oosterhout 2019’ mag noemen en daarmee een plaats verdient in het Parkfeestprogramma.

Finale in Café Fwaajee

Op zondag 28 april vindt vanaf 16.00 uur de finale van De Strot van Oosterhout 2019 plaats in café Fwaajee van Theater de Bussel. Na een spannende voorronde, waarbij de deelnemers erg aan elkaar gewaagd waren, wisten Emily Egan, Sem Roozendaal, Tom Hersbach, Kiki Verschuren en Monique Timmermans zich te plaatsen voor deze finale naast Strot-winnaar 2018 Mozes van Toledo. De deskundige jury, bestaande uit Antoine Trommelen, Tiny Schoones en Jeroen van den Bos, zal er beslist een zware dobber aan krijgen.

Begeleiding van de Talentband

De winnaar en dus de Strot van Oosterhout 2019 mag optreden tijdens het Parkfeest. De finalisten worden op 28 april begeleid door de Talentband. Iedereen is van harte welkom om de kandidaten aan te moedigen of gewoon een gezellige middag te beleven in café Fwaajee. De presentatie van deze middag is in handen van René van Bijnen. De entree is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen